ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΩΝ

Η εταιρεία θεάτρου «ΟΙΣΤΡΟΣ» συστάθηκε το 2010. Βασικοί συντελεστές της είναι ο Γιάννης Μιχαλόπουλος και η Μαργαρίτα Καστρινού. Έχοντας κοινούς κώδικες και αναφορές, αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη συγκεκριμένη ομάδα με σκοπό τη συσπείρωση νέων καλλιτεχνών και τον πειραματισμό με διαφορετικά είδη θεάτρου.

Το 2010, παρουσίασε την παράσταση του Νίκου Τσιφόρου «Η Πινακοθήκη των Ηλιθίων», στο Studio Μαυρομιχάλη και σε περιοδεία το ίδιο καλοκαίρι. Τη θεατρική σαιζόν 2011-12 παρουσίασε  την παράσταση «Το Πηγάδι των Αγίων» του John Millington Synge στο Θέατρο Μεταξουργείο.

Τη θεατρική σαιζόν 2013-14 παρουσίασε  την παράσταση «Η Ερυθρά Νήσος» του Μ. Μπουλγκάκοβ στο ίδρυμα Μ. Κακογιάννης. Η «Ερυθρά Νήσος»  παρουσιάστηκε επίσης  στις  ανδρικές φυλακές Κορυδαλλού και στο δημοτικό θέατρο Καλλιθέας στα πλαίσια της δράσης του Δήμου Καλλιθέας «Θέατρο για Εφήβους».
Tην θεατρική σαιζόν 2015-16 παρουσίασε το “Ζακ ή η υπακοή ” του Ε.Ιοnesco,  την πρώτη  3D θεατρική παράσταση στην Ελλάδα στην κινηματογραφική αίθουσα του ιδρύματος Μ.Κακογιάννης
Η εταιρεία θεάτρου «ΟΙΣΤΡΟΣ» δεν έχει επιχορηγηθεί από κανένα δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα.

Γιαννης Μιχαλοπουλος

Γεννήθηκε το 1982 στην Αθηνά.
Είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής «ΑΡΧΗ» της Νέλλης Καρρά όπου παρακολούθησε μαθήματα των Ν.Χατζόπουλου, Γ.Νταλλιάνη, Ν. Καρρά, Ά. Μπρούσκου, Β. Γεωργιάδου και άλλων.
Το 2015 παρακολούθησε τους τρεις κύκλους το 4ου διεθνούς σεμιναρίου  «Η μέθοδος του Θεόδωρου Τερζόπουλου» στο θέατρο Άττις .
Το 2014 παρακολούθησε το σεμινάριο «Αγγελιοφόροι κακών ειδήσεων» του Κέντρου Αρχαίου […]

Μαργαριτα Καστρινου

Γεννήθηκε  το 1980.
Από το 2010 εργάζεται ως εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού με παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και παλαιότερα έχει εργαστεί αντίστοιχα με ομάδες ενηλίκων.
Το 2011 ίδρυσε μαζί με το Γιάννη Μιχαλόπουλο την Εταιρεία Θεάτρου Οίστρος.
Από το 2009 είναι μέλος της ομάδας Playback Ψ του σκηνοθέτη και ψυχιάτρου Λάμπρου Γιώτη.
 

Σπουδές

Δραματική Σχολή ΑΡΧΗ της Νέλλης Καρρά (Απόφοιτος 2007)
Τμήμα […]